Logo Kies Positief
Isabelle Gonnissen

Isabelle Gonnissen

Isabelle Gonnissen is sales & marketing manager bij Solvay. Ze is één van de bezielsters achter de succesvolle campagne '30 dagen zonder klagen', die in 2018 meer dan 30.000 Vlamingen inspireerde, en auteur van het boek 'Kies Positief', die de lezer aanzet om positiever in het leven te staan. In 2019 telde de 2de campagne 'Kies Positief, meer dagen zonder klagen' 80.000 deelnemers.

Isabelle is te bereiken op isabelle.gonnissen@solvay.com of 0475/36.44.62.

Griet Deca

Griet Deca

Griet Deca is Chief Happiness en co-founder van Tryangle. Samen met haar team maakt ze werk van welzijn op het werk en werkgeliuk via training, coaching, teambuilding en consulting. Tryangle organiseert elk jaar de Week van het Werkgeluk in België om van werkgeluk de normaalste zaak van de wereld te maken. In 2019 schreef Griet Dea het boek 'Van welvaart naar werkgeluk' en in 2019 werd ze verkozen to Gelukspersoonlijkheid van het jaar.

Griet is te bereiken op griet@tryangle.be of 0496/37.15.19.<

De ambassadeurs van deze actie zijn:

Prof. Dr. Dirk De Wachter

Prof. Dr. Dirk De Wachter

Dirk De Wachter is psychiater en psychotherapeut in het UPC KU Leuven. Hij is expert in systeem- en gezinstherapie en verantwoordelijk voor het dagactiviteitencentrum Sint-Maarten op campus Kortenberg. Aan de KU Leuven is hij verbonden als opleider en supervisor in de gezinstherapie.

Dirk De Wachter is een veelgeprezen auteur. Hij schreef diverse bestsellers, waaronder het maatschappijkritische Borderline Times, Liefde. Een onmogelijk verlangen? en De Kunst van het ongelukkig zijn.

Prof. Dr. Lieven Annemans

Prof. Dr. Lieven Annemans

Lieven Annemans is hoogleraar in de gezondheids- en welzijnseconomie aan de faculteit geneeskunde van de Universiteit Gent. Hij was acht jaar voorzitter van de Vlaamse Gezondheidsraad en president van de Internationale vereniging voor Farmaco-economie (ISPOR). Prof. Annemans schreef de boeken De prijs van uw gezondheid (2014) en Je geld of je leven in de gezondheidszorg (2016). Hij is ook auteur van meer dan 300 internationale wetenschappelijke publicaties over gezondheids- en welzijnseconomie.

Truus Druyts

Truus Druyts

Truus Druyts is actief als performancecoach en helpt ondernemers en leidinggevenden op het vlak van spreken voor publiek, (zelf)liefde en (zelf)leiderschap. Jaarlijks begeleidt ze maatschappelijk kwetsbare vrouwen: 60 tot 80% van hen laat de kansarmoede voorgoed achter zich. Truus is nog steeds gekend als actrice en schreef ook het boek '100 redenen waarom ik van je hou'. Als radiopresentatrice lepelde ze powertools binnen met haar inzichten, humor, kracht en kwetsbaarheid. Truus gaat voor liefde. Met ballen. Ze is krachtig, kwetsbaar en echt en wil het podiumbeest in je wakker maken zodat jij onblusbaar jezelf kan zijn.

Leo Bormans

Leo Bormans

Deze geluksambassadeur is wereldwijd bekend met 'The World Book of Happiness', 'The World Book of Hope' en 'The World Book of Love'. Naast auteur is hij ook een begeesterende keynote spreker over onderwerpen zoals geluk, optimisme en hoop. Leo Bormans deed uitgebreid onderzoek naar geluk en ontwikkelde 'Team Geluk', een dynamische coachingtool om bedrijven en teams te inspireren voor een warmere en hechtere samenwerking. Hij zet zich dagelijks in voor een hechte samenleving, steunt ontwikkelingswerk en is ambassadeur voor verschillende organisaties in Oost en West. Leo Bormans besteedt bijzondere aandacht aan het geluk en welbevinden van iedereen.