Banner Kies Bewust

AFTERMOVIES van de campagne DOE MEE EN MAAK EEN 🅿️

30 Dagen zonder klagen viert zijn 5de verjaardag en lanceert een nieuwe campagne:

"Doe mee & maak een P"

In moeilijke tijden willen mensen niet verteld worden om gewoon door een roze bril te kijken en positief te zijn. Mensen willen gezien en gehoord worden. De beste manier om anderen te helpen is niet door ze op te vrolijken, maar door er te ‘zijn’ en hen een teken te geven. En vanaf nu kan dat dankzij het ‘P’ gebaar. De P van ‘Positive Power’. Zo laat je aan je medemens zien dat je hem/haar positief vindt en dat hij/zij in zijn/haar kracht staat. Iets klein dat je leuk vindt, iets wat je knap vindt van de ander, dat verdient vanaf nu een P !

We beleven crisis na crisis. De COVID pandemie is nog niet voorbij of we worden geconfronteerd met hoge energieprijzen, de oorlog in Ukraine en inflatie. Er is geen adempauze om te recupereren. Daardoor daalt de veerkracht jaar na jaar, zowel in onze bedrijven, als thuis, bij volwassen en bij jongeren.

De nood aan actie is groter dan ooit te voren. Met deze campagne willen we een nieuw gebaar introduceren, een gebaar van verbinding, een klein gebaar met een grote impact, de P.

Hang deze poster op bij je thuis en op je werk, als geheugensteuntje om een P te maken.

Wist je dat je de P ook anders kan maken, zodat het een leesbare P wordt voor jezelf? Maak ze maar, want ook in jou zit er kracht, ook jij doet van die kleine en grote positieve dingen die aandacht verdienen.

Deze campagne is het initiatief van Isabelle Gonnissen (Founder 30 Dagen zonder klagen) en wordt ondersteund door Margriet Hermans (zangeres), Peter Genyn (Paralympisch kampioen), Barbara Torfs (Directeur Bond zonder naam), Leo Bormans (schrijver), Qadir Nadery (schrijver), Laure De Pryck (Cirque du Soleil artiest en PhD student), Yamina Krossa (Algemeen Directeur a.i. Boost for Talents), Lynn Wesenbeek (Media-expert), Elke Geraerts (CEO Better Minds at works), Jan De Schepper (Partner BDO en Voorzitter Securitas), Bart Buysse (CEO Fevia), Cynthia Ghysels (Life Planner), Sophie Vercammen (Adem Mentor Vitality Builders), Sigrid Voorspoels (Universal Ambassador of Happiness).